Новини & Събития

С опит от повече от 40 години, Swisspearl® се грижи за външната обвивка на сградата. 95 % от фиброциментовите панели на Swisspearl® се произвеждат от природни ресурси от швейцарските планини – цимент, пулверизиран варовик, вода и въздух. Окачващата система на Swisspearl® отчита последните изисквания за непрекъсната вентилация. Това позволява да се пести енергия както през зимата, така и през лятото и ефективно предпазва конструктивните елементи на сградата за по-дълго време.

 С развитието на продуктите, Swisspearl® пише своята собствена история - пример за новаторска архитектура и творчески напредък в областта на технологиите Това  е, което прави Swisspearl® устойчивият материал на утрешния ден!

TULA HOUSE

На дивата крайбрежната ивица на остров Куадра в Канада, Паткау Архитекти (Patkau Architects) са изградили една изключителна еднофамилна къща, която се слива с естествената среда на острова, докато в същото време напълно демонстрира  своята красота. Морето и неговите приливи и отливи са послужили като вдъхновение на архитектите за внимателно проектираните разположение и форма на на конструкцията.

Информация:

Вид сграда: Жилищна 

Архитект: Patkau Architects, Vancouver, Canada

Материал: Swisspearl, Carat Black Opal 7024

Количество: 500м2

Приложение: Екстериор

Изпълнена: 2007-2012г.

 

Фотограф: James Dow Photogaphy, Edmonton, Canada

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 
Share this:

Галерия

Новини

Бързи връзки

No Tags found.

Контакти

Address: 1612 София, ул. Баба Илийца 2, бл. 80, ет. 4, офис 15
Telephone: + 359 882 411 500, +359 894 481 182
Email: r.angelova@a-plus-solutions.eu, l.popchovski@a-plus-solutions.eu