Приложение

Чрез модулационното полагане на тръбите се постига идеалното разпределение на топлината в помещенията и се създава равномерна температура ,  гарантираща здравословен климат и уют! В помещенията отсъства праховата циркулация , създавана от радиаторното отопление. Този начин на полагане на тръбите е подходящ и като система за охлаждане чрез пода , без опасност от образуването на конденз през лятото.

Системите МУЛТИБЕТОН са съвместими с всеки отоплителен източник: кондензни котли,соларна енергия,термопомпи ит.н. Предвид факта, че входящата температура на водата е много по-ниска от радиаторното отопление, подовото отопление на МБ е много подходящо за работа с термопомпи.

Системите отопления се монтират успешно във всички строителни области, на закрито, на открито , старо и ново строителство.

Поради високото  качество на тръбите системите МВ могат да се монтират и под асфалтови пътни настилки, на открито, където е необходимо  предотвратяването на ледообразуване/самолетни писти , рампи,виадукти, магистрални пътища  и т.н./. Здравословният и високо  хигиеничен начин на отопление обуславят голямото им приложение в спортни зали ,религиозни храмове, гари и други обществени  места, където се събират множество хора и ниската запрашаемост е от особена важност, а също така и се икономисва енергия поради факта, че не се налага да се отоплява въздуха на големите височини на помещенията , с които са характерни обществените сгради.

Share this:

Контакти

Address: 1612 София, ул. Баба Илийца 2, бл. 80, ет. 4, офис 15
Telephone: + 359 882 411 500, +359 894 481 182
Email: r.angelova@a-plus-solutions.eu, l.popchovski@a-plus-solutions.eu