MOEDING,Germany–фасадна теракота

Фасадната теракотна облицовка MOEDING, предлага идеалния конструктивен принцип в изпълнението  на външни облицовки.

Тя не  само защитава  сградата, но предвид допълването на  структурните характеристики създава добра фасадна система, която е иновативна, без поддръжка, екологична, икономична, предлагаща голям дизайнерски потенциал.

Като лидер на пазара на продукти за изработка на окачени вентилирани фасади , германската фирма MOEDING Keramikfassaden GmbH, представена във сериите  ALPHATON®,  LONGOTON  и BAGUETTES – Special Shapes  гарантира най-високо качество в проектирането и производството на продукти, произвеждани някога в Германия.  Теракотните плочи и багети са използваеми във всеки вид сгради – обществени, частни, както в екстериор, така и в интериор.

Екструдираните плочи и багети   MOEDING® теракота се произвеждат основно от глина и са обемно оцветени – в повърхност и текстура.  Благодарение на високата температура и продължително време на изпичане, се получава продукт с  интензивни цветове и добра якост. Теракотните плочи Алфатон  са двустенни, с дебелина 30 мм, а продуктите на серия Лонготон – с дебелина 40мм. Тяхната  устойчивост на натоварване е в пъти по-висока, отколкото тази на  едностенните панели и плочи. Формата на държачите също допринася за стабилността на цялата фасада. Те  са изработени по такъв начин, че предават предните натоварвания по цялата дебелина на плочата и се разпределят в подконструкцията. Налице е широк спектър от свобода на дизайн, благодарение на избора между хоризонтални и вертикални формати, в зависимост от това дали фасадата на една сграда ще бъде акцентирана  хоризонтално или вертикално.

 

Предимства на материала:

  • - не избледнява
  • - не замръзва
  • - устойчив на агресивни среди
  • - стабилност на размерите
  • - устойчивост на солена вода
  • - негорим
  • - безвреден за здравето
  • - напълно рециклируем

 

ПРОДУКТИ: 

НАЧИНИ НА МОНТАЖ

Фасадна система  ALPHATON® - L2

Фасадна система  ALPHATON® - L2 

 

За повече информация, моля да се обърнете към: 

Румяна Ангелова

Мениджър продажби

Тел.: 0882 411 500

Контакти

София 1510

Бул. Владимир Вазов 9, етаж 7, офис 18

Е-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Share this:

Бързи връзки

No Tags found.

Контакти

Address: 1612 София, ул. Баба Илийца 2, бл. 80, ет. 4, офис 15
Telephone: + 359 882 411 500, +359 894 481 182
Email: r.angelova@a-plus-solutions.eu, l.popchovski@a-plus-solutions.eu