DateИзчисти филтрите
Жилищна сграда La Famiglia

Представяме Ви втори етап от изграждането на вентилираната фасада с фиброциментови панели на световния лидер SWISSPEARL REFLEX, производство Швейцария.

Read more
Виа България - бул. България с фасада от SWISSPEARL

Виа България е луксозна сграда от смесен тип в гр. София, кв. Манастирски ливади намираща се в непосредствена близост до самия бул. България. Дизайнът на сградата внушава модернизъм и комфорт и е създаден от водещ архитект. В строителството се използват материали от най-висок клас, осигуряващи дълговечност и лесна поддръжка на сградата във времето. Проектът разполага и с разнообразна по вид растителност.

Read more
Жилищна сграда La Famiglia

Имаме удоволствието да ви представим първи етап от изграждането на вентилираната фасада с фиброциментови панели на световния лидер SWISSPEARL REFLEX, производство Швейцария.

Read more
Жилищна сграда Trespa

Жилищна сграда Trespa се намира в източната част на град Варна. Наклона на терена, който съвпада с морската гледка на юг, както и издължената форма на имота, са основните параметри в идейното решение.

Read more
Покрива като пета фасада

SWISSPEARL ви кани да експериментирате с формата и повърхностите до достигане на иновативни решения, без да се компрометира функционалната сигурност на сградата. С доказаното си качество широкоформатните панели SWISSPEARL CARAT-R ще добавят характер на покривите с наклон от 6˚ или повече и ще осигурят неповторим визуален ефект.

Read more
Trespa® Meteon® неоспоримо качество за балкони!

RUHouse е затворен жилищен комплекс, в полите на Витоша, с гледка към планината и към града. Съчетава отлична локация в район с всички градски удобства, съвременна архитектура и изпълнение с качествени материали.

Read more